Bel voor een afspraak 010 59 128 35

Over ons

Heinz waste op tien jarige leeftijd al auto’s bij zijn buurman, Auto Bos, in Naaldwijk. Het liefde voor het autovak is daar al op zeer jonge leeftijd ontstaan. Zelfs zijn vrouw Loes heeft hij leren kennen in een autobedrijf. Samen hebben ze een halve eeuw ervaring bij diverse garages en merken opgebouwd.

In april 2012 zagen Heinz en Loes Heckmanns hun ideaal verwezenlijkt worden. Loes en hij namen op de Haven in Maassluis een autobedrijf over. In november 2015 is het autobedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze locatie ligt op een betere plek en er is meer ruimte, zodat het autobedrijf de klanten nog meer service kan bieden.

Om deze vernieuwing compleet te maken is deze gepaard met een nieuwe naam: Heinz Autoservice.

Met de nieuwe locatie en naam maakt het autobedrijf veel veranderingen mee, maar het imago en het team blijft hetzelfde.

2018 teamfoto 1300x975

Het team

Het team is goed op elkaar ingespeeld.  Een klein sterk team met ervaren mensen. Met Erwin en Karel als technisch specialisten in de werkplaats, Francis en Loes op de administratie en Heinz in de showroom en op de receptie, is er een goed team met heel veel ervaring. Al jarenlang bekend als de Renault specialist uit Maassluis, wij staan garant voor kwaliteit en vakwerk. Naast Renault leveren en onderhouden wij natuurlijk ook ander merken. De monteurs, werken niet alleen aan jonge merken, maar ook aan klassieke merken als Mini en MG-Rover. Wij staan bekend om onze technische kennis van deze merken. Vanuit de hele regio komen klanten daarom speciaal naar ons autobedrijf. Het sleutelen aan deze klassieke auto’s vinden onze monteurs geweldig. Auto’s zijn echt onze passie!