Bel voor een afspraak 010 59 128 35

Over ons

Voor Heinz is de liefde voor het autovak al op zeer jonge leeftijd ontstaan. Als tienjarig jongetje waste hij al auto’s bij het garagebedrijf van zijn buurman. Zelfs zijn vrouw Loes heeft hij leren kennen in een autobedrijf. Samen hebben ze meer dan een halve eeuw ervaring bij diverse garages en merken opgebouwd.

In april 2012 namen Heinz en Loes Heckmanns in Maassluis een autobedrijf over. Een universeel BOVAG autobedrijf dat met de verhuizing naar de Mozartlaan de huidige naam Heinz autoservice kreeg. Deze nieuwe locatie is een betere plek met ruime parkeergelegenheid en met een showroom met uitgebreide voorraad occasions. Meer ruimte betekent ook dat we de klanten meer service kunnen bieden.

Het automobielbedrijf is zeer actief in de regio Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Westland.

2018 teamfoto 1300x975

Het team

Een klein sterk team met ervaren mensen. Met Erwin en Karel als technisch specialisten en apk keurmeesters in de werkplaats, Loes op de administratie en Heinz in de showroom en op de receptie, is er een goed team met heel veel ervaring. Al jarenlang bekend als de Renault specialist uit Maassluis, wij staan garant voor kwaliteit en vakwerk. Naast Renault leveren en onderhouden wij natuurlijk ook alle andere merken. De monteurs, werken niet alleen aan jonge merken, maar ook aan klassieke merken als Mini, MG en Rover. Wij staan bekend om onze technische kennis van deze merken. Vanuit de hele regio komen klanten daarom voor onderhoud of restauratie speciaal naar ons autobedrijf. Het sleutelen aan deze klassieke auto’s vinden onze monteurs geweldig. Auto’s zijn echt onze passie!